logo
icon

Контакт с Нас

logo
Контакти
+359 888 60 23 23
+359 885 3 12 12 3
гр. Пловдив, България
ул. "Липа" № 1
Съобщение до компанията

icon

Всички полета отбелязани с   са задължителни !




icon

Пoддръжка 24/7.

При спешна нужда от помощ или консултация можете да ни пишете на електронната поща или Viber, ние ще се отзовем при първа възможност.
При изключително спешни ситуации можете да ни безпокоите и на нашите мобилни телефони, като се надямаме изключително много на вашата правилна преценка коя ситуация е спешна и коя изключително спешна.

icon

Имате въпроси?

Задайте въпросите си на електронната ни поща, ние ще се постараем да ви отговорим бързо и изчерпателно. За ваше улеснение, чрез предварително уговорена среща, можем да ви посетим във вашия офис, дом или на друго място.
"Времето е пари", затова ние ще отделим от нашето време за да ви консултиламе и да инвестираме нашите знания и опит във вашият бизнес.

icon

Цената?

Не, не е скъпо! Всеки може да си позволи нашите услуги. Стремим се да предложим оптимално съотношение цена-качество, така че да бъдем по мярка на всеки джоб.
Още при започване на проекта определяме бюджета, който оптимизираме да краен предел, като избягваме функционалности, които разсейват потребителите и добавяме такива, които ангажират вниманието им в правилната посока.