logo
icon

Нашите услуги

logo

Нашите услуги в детайли

icon

Уникален дизайнерски
уеб сайт.

Уеб дизайнът е изработване на уеб страници, които са уникални и са специално създадени за вас /без използване на готови шаблони/ според вашите желания и фирмена идентичност, като може да се създава цялостен уеб сайт, както и конкретна част от уеб продукт. При създаване на цялостен проект за уеб сайт, се преминава през следните етапи:

Визуално оформление.
Уеб дизайнерът подрежда информацията в страницата така, че тя да бъде лесно четима и неподвеждаща. Създава сe цялостен дизайн, който да оформи съдържанието като привлекателна и удобна среда за четене.

HTML, CSS и JavaScript.
След изработване на дизайна, той бива „разрязан“ на основните си елементи, които се запазват в някои от широко използваните графични формати (JPEG, PNG, GIF и други). Всяко едно от изображенията, се подреждат в HTML файл. За допълнително оформяне като цвят, позиция в страницата и т.н. се използват CSS команди, а за да "оживее" и да придобие функционалности се използва JavaScript.

За допълнителна информация и въпроси, може да се свържете с нас от раздел Контакти.

icon

Обновяване на стар
уеб сайт.

Вие имате уеб сайт направен преди години, но никой не го поддържа и актуализира?
Редовното обновяване на уеб сайта ви ще затвърди неговата репутация и тази на вашата компания, като поддържа имиджа и висок. Обновяването на дизайна и софтуера, с който е създаден уеб сайта, са основните и абсолютно задължителни мероприятия за всяка компания, която държи на добрия си имидж и конкурентност. Основната цел на обновяването му е да остане уеб сайтът актуален, като в същото време стане още по-популярен, по-посещаван и ефективен.
Много от собствениците на сайтове се питат, защо да обновявам сайта си, като той си работи и така? Отговорът не е еднозначен. Тъй като вашият уеб сайт е правен преди време и не се актуализира, а от една страна Интернет е свръх динамична среда, а от друга изискванията на потребителите стават все по-големи, внасянето периодично на нова информация е абсолютно задължително условие сайтът да се развива, да поддържа и покачва своя рейтинг в търсачките, както и да информира с актуална информация Вашите клиенти. Уеб съйтът е вашето и на вашата компания лице в глобалната мрежа.

За допълнителна информация и въпроси, може да се свържете с нас от раздел Контакти.

icon

Поддръжка на
уеб сайт.

Поддръжката на всеки уеб сайт е постоянен и задъжителен процес за цялостно интернет представяне на даден бизнес. Добрият сайт е като луксозен автомобил. За да изглежда добре и да ви служи вярно има нужда от редовна смяна на качествени масла, филтри, гуми, поддръжка на кожения салон и пр. Така и един уеб сайт има нужда от поддръжка.
Най-общо тя включва управление, развитие и популяризиране на съществуващ сайт, като приоритет е осигуряване на посещения от целевата му аудитория. Популяризацията може да се направи още преди изработката му на принципа "Очаквайте скоро!", защото за изпълнение на неговото предназначение, понякога е нужно повече съдържание в сайта – повече текстове, снимки, видео, връзки и други елементи.
В крайна сметка, най-важното е изпълнение на заложените цели на оптимална цена, а това именно е ефективно работещ уеб сайт със съответната професионална и навременна поддръжка, която пък от своя страна е строго индивидуална за всеки проект и е резултат на взаимадействието между паставените цели и средствата за постигането им.

За допълнителна информация и въпроси, може да се свържете с нас от раздел Контакти.

icon

Регистрация на
домейн и хостинг.

Ние ще ви консултираме за да направите правилния избор на име /домейн/ и подходящ доставчик на хостинг услуги, както и план, който да отговаря на нуждите ви. Ние също така, можем да извършим пълната и професионална регистрация от ваше име и за ваша сметка, за да бъдете пълноправен собственик на вашия домейн и да избегнете неприятни ситуации, като кражба на домейн, в бъдеще. Ние ще настроим вашият хостинг да работи в пълен синхрон с вашият сайт и домейн, да ви подсеща за изтичането на домейна и хостинг услугата и елиминиране на риска от загубата на съдържание и домейн.
Какво е домейн?
Домейнът е най-общо, името, с което се извиква всеки уеб сайт в интелнет пространството. Те са измислени основно за удобство на хората, тъй като се помнят лесно. За преобразуването на името на домейн в IP-адрес, (което е важно за софтуера) и обратно служи системата DNS. Тя се състои от йерархична структура от DNS-сървъри, всеки от които отговаря за една или няколко зони на домейни и отговаря на заявките, касаещи тази зона, а също така и от DNS-резолвери, които отговарят на заявки за всякакви зони. Всеки домейн е уникален и се придобива след регистрация при упълномощени за това Регистратори. Сведенията за собственика (администратора) на регистрираните имена на домейни са общодостъпни. Те могат да се научат чрез услугата whois. Някои регистратори предоставят възможността тази информация да се скрие.
Какво е хостинг?
В най-общият случай интернет хостингът е предоставяне пад наем на дисково пространство на сървър, на който клиентът може да пусне всичко, което пожелае (включително уеб сървъри и други сървъри) и осигурява Интернет връзка с много бърза честотна лента. Хостингът е услуга, позволяваща на организации и физически лица да обслужват съдържание в Интернет. Един от може би най-популярните видове хостинг е уеб хостингът. Повечето доставчици предлагат комбинирани услуги; e-mail hosting, например. DNS хостинг услугата е обикновено свързана с регистрация на име на домейн.

За допълнителна информация и въпроси, може да се свържете с нас от раздел Контакти.

icon

Регистрация в
Google Analytic.

Какво е Google Analytics или съкратено GA?
Това е уеб услуга, предоставена от Google за съставянето на детайлна статистика за посетителите на уебсайтове. Статистиката се събира на сървъра на Google, а тези които го използват само слагат определен Javascript код на страниците на своя уебсайт.
Ние ще извършим тази регистрация за вас, професианално и ще интегрираме този специфичен и индивидуален Javascript код на страниците на вашият уеб сайт. По този начин администраторите на вашият уеб сайт могат да оптимизират рекламните и маркетингови кампании на Google AdWords с помощта на анализираните данни, получени от Google Analytics за това от къде идват посетителите, колко дълго присъстват на сайта и къде се намират по географски принцип. Клиентите виждат групи с обяви, които излизат от ключовите думи в отчетите. Също така са достъпни различни възможности, включително и разделянето на посетителите на групи.
Google Analytics е изключително мощна статистическа система, позволяваща ви сами да определяте целите и функциите. Целта може да бъде, показването на определен брой страници, конкретна страница и други строго индивидуални цели за всеки проект или за всеки отделен етап на развитиета на проекта. Ползвайки този инструмент, маркетолозите могат да разберат коя от рекламните им кампании е най-успешна и да намерят нови начини за привличане на необходимата им аудитория.
Какво е Google AdWords?
Google AdWords е онлайн рекламна платформа, която позволява на рекламодателите да създават кратки текстови реклами и дисплейни банери, с които да достигат до уеб потребителите. Рекламите се появяват върху официалните сайтове и приложения на Google, както и на сайтове – партньори на Google (чрез Google AdSense). Съответно рекламодателите плащат за реклама, когато потребителите проявят интерес и кликнат върху нея, за да научат повече, а съответно сайтовете партньори на Google получават процент от цената на клика.

За допълнителна информация и въпроси, може да се свържете с нас от раздел Контакти.

icon

SEO оптимизация.
Важна ли е тя?

Какво е SEO /Search Engine Optimization/ оптимизация?
SEO, означава оптимизация за търсачки или това е процесът на подобряване видимостта на уеб сайт в търсачките чрез „натурални“ или неплатени (нар. още „органични“ или „алгоритмични“) способи, които включват оптимизация на HTML-кода, структурата и текстовете на уеб сайтовете. Рекламирането на сайта и увеличаването на вътрешните и/или обратните връзки (backlinks) е още една от стратегиите за SEO оптимизация. Фактически, колкото по-рано (или по-напред в страницата) и по-често се появява един сайт в резултатите, толкова повече посетители е вероятно да му генерира търсачката. Така сайтът получава присъствие в Интернет. Оптимизацията може да включва различни аспекти за търсене - в определена сфера или регион, търсене на картинки, видео, новини и др.
Като Интернет маркетингова стратегия, оптимизацията за търсачки изследва как работят тe и какво търсят хората.Ние ще направим за Вас първоначална "вътрешна" SEO оптимизация, включваща:
Валидация на кода. Валидирането на HTML и CSS кода се прави с цел правилното функциониране и визуализиране на уеб сайта. Тази валидация се извършва спрямо световно установени правила за писане на правилен код - W3C. В основата си, SEO оптимизацията на един уеб сайт се изразява в правилно структуриран и валидиран HTML код, релевантно на съдържанието описание, правилно поставени заглавия и подзаглавия, и ключови думи.
Създаването на карта на сайта (sitemap) е още един похват спомагащ за този тип оптимизация. Тази карта служи за отбелязване на връзките в един сайт, като така дава възможност на „паяците“, които използват търсещите машини, да се насочат към вътрешните страници на дадения сайт.
Преобразуването на URL- адреса на страницата в четим формат. Използването на такива адреси създава допълнителни ключови думи за съдържанието на страницата, които биват индексирани по-добре от търсачките.

За допълнителна информация и въпроси, може да се свържете с нас от раздел Контакти.

icon

Пoддръжка 24/7.

При спешна нужда от помощ или консултация можете да ни пишете на електронната поща, ние ще се отзовем при първа възможност.
При изключително спешни ситуации можете да ни безпокоите и на нашите мобилни телефони, като се надямаме изключително много на вашата правилна преценка коя ситуация е спешна и коя изключително спешна.

За допълнителна информация и въпроси, може да се свържете с нас от раздел Контакти.

icon

Имате въпроси?

Задайте въпросите си на електронната ни поща, ние ще се постараем да ви отговорим бързо и изчерпателно. За ваше улеснение, чрез предварително уговорена среща, можем да ви посетим във вашия офис, дом или на друго място.
"Времето е пари", затова ние ще отделим от нашето време за да ви консултиламе и да инвестираме нашите знания и опит във вашият бизнес.

За допълнителна информация и въпроси, може да се свържете с нас от раздел Контакти.

icon

Цената?

Не, не е скъпо! Всеки може да си позволи нашите услуги. Стремим се да предложим оптимално съотношение цена-качество, така че да бъдем по мярка на всеки джоб.
Още при започване на проекта определяме бюджета, който оптимизираме да краен предел, като избягваме функционалности, които разсейват потребителите и добавяме такива, които ангажират вниманието им в правилната посока.

За допълнителна информация и въпроси, може да се свържете с нас от раздел Контакти.